Nye verktøypakker og gode tilbud til våre kursister

Vi har nå laget nye verktøypakker sammen med Edeltek. Dette er et tilbud til dere som har gått på våre kurs og som har et ønske om å rigge seg til med eget verksted hjemme. Kurspakkene dekker ABC utstyret for å kunne jobbe med de grunnleggende teknikkene innen smykkelaging. Dette er bra priser. smykkekurs.no

smykkekurs.no

 

Lykke til med smykkekunsten og god påske.

Kurspakker hos smykkeskolen.no

Omsmelt av sølvskroder

Her er en liten instruksjon for å smelte om sølvet. Fregangsmåten er lik for gullet, mens metaller som platina og palladium krever helt andre fremgansmåter. Kobber og kobberlegeringer som messing og bronse krever også litt andre hensyn, spesiellt til avtrekk.

VOKS STØP/LOST WAX CAST

Flere av dere som har tatt smykkekurs hos oss, har gått med planer om å sette igang med en egen smykkekolleksjon. Noen av dere har også tatt skrittet og satt planene ut i liv.Den vanligste metoden for å produsere smykker, er det vi kaller for investment støp, eller voks støp. På engelsk sier de Lost Wax, som betyr at du lager voksmodeller som du gipser og smelter ut. Deretter kan du fylle formen med ønsket metall. Her følger en beskrivelse av prosessen.