Vellykket smykkekurs denne helgen, et igjen denne semesteren!

Smykkeskolens nest siste kurs for dette høstsemesteret resulterte med imponerende smykker. Kurset var fullsatt og denne fine gjengen imponerte med sitt smykkedesign. Da de endelig slapp fri etter den strenge tekniske innføringen, gikk temperaturen rett i taket. Vi overhørte to ting som moret oss, det ene var søndag etter lunsj "det er jo nå kurset skulle begynt", det er tydelig at dere ikke var interessert i å skulle pakke sammen. Det andre, "det er så hyggelig at dere har viser sånn respekt for amatører". Hvordan kan vi ikke det, når vi ser hva dere presterer.  Sjekk bildene av noen utvalgte arbeider.

 

Flere bilder fra våre smykkekurs finner du i galleriet på våre facebook sider.

For informasjon om vårens kommende kurs, gå inn på våre nettsider på www.smykkekurs.no