På utkikk etter en arbeidsbenk

Noen blogg poster bakover skrev jeg om arbeidsbenker og la med en mal for en enkel og fin arbeidsbenk. Nå er det slik at mange av dere ikke har mulighet til å sette i gang med et snekkerprosjekt selv. Om gunnen er plassmangel eller for mange tommeltotter :) Smykkeskolen kan nå levere enkle, små og praktiske arbeidsbenker til våre kursister. Benkene er designet med utgangspunkt i en klassiker fra 80-tallet som desverre ikke lengre selges i Norge.

Nedenfor ser dere orginalbenken vi har tatt utgangspunkt i og første utkast til våre benker. De første benkene vil bli klare i løpet av uke 2 og uke 3.

Dersom noen er interessert, så ta kontakt via vår mail info@smykkekurs.no, eller gå inn på sidene våre for nå oss smykkekurs.no. Dere kan også kontakte oss pr telefon 944 00 994

Detaljer om benken:

  • Høyde: 87cm, bredde: 100cm, dybde: 50 cm.
  • To skuffer til skroder (filstøv, avkapp mm), til f.eks to forskjellige metaller (gull/sølv, sølv/uedelt), eller en til metaller og en til verktøy
  • Tre skuffer til verktøy
  • Benkene vil ha lister rundt bordplaten på sidene og bak (5 cm langs sidene som går opp til bakplate på 30cm, denne kan brukes til å henge opp verktøy mm)
  • Håndlaget, med mulighet til justeringer etter kundens ønsker. Kan lages i furu, eik og bjørk og kan leveres i akkurat den FARVEN du ønsker.
  • Avtagbare bein for lettere å kunne få inn i bilen opp til hytta, eller for å stue vekk når det ikke skal jobbes med smykker.
  • PRIS: fra 3500,- (standarmodell i furu)

Bilder av ferdig benk publiseres så snart de ruller ut av samlebåndet

 

Mal til arbeidsbord, men med mulighet for å demontere beina for enklere transport

Smykkeskolens arbeidsbenker på snekkermesterens arbeidsbenk