Vårens siste kurs til helgen

Til helgen holder vi det siste kurset denne vårterminen og avslutter med det et fint semester med mange hyggelige timer på taket av Karl Johansgt. Til høsten vil ha mulighet til å utvide tilbudet med kurslokaler i Larvik som kan disponeres på dagtid i tillegg til helger. Vi jobber med mulighetene og er svært interessert i å få tilbakemeldinger fra de av dere som holder til i Vestfold området. Vi i Smykkeskolen ønsker dere alle en fin sommer og håper å se dere igjen til høsten. Sjekk våre sider for høstsemesterets kurstider i vårt lokale i Oslo

Her er noen bilder fra vårens kurs

 

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no

Våresn kurs hos smykkekurs.no