Kurstider 2012 er publisert!

Nå er kursplanen for vinter/vår 2012 lagt ut på våre kurssider. Vi har noen nye kurstilbud i tillegg til de kursene som har vært mest etterspurt så stikk innom å sjekk ut de ulike kursene. Du som mottar dette nyhetsbrevet vil ha prioritet på kursplassene, men allerede neste helg skal vi på den store Kunst & Håndverk messen. Du bør nok være snar hvis du vil sikre deg en plass da vi regner med at de fleste plassene forsvinner i løpet av denne helgen.

På Kunst & Håndverk messen vil vi være tilstede med en stor stand. Vi er blitt invitert til å holde flere minikurs, og vil gjøre dette innen ulike teknikker. Kom innom å få en smakebit, samt book plass på kurs om du vil. Du kan også betale kurset og kjøpe gavekort på kurs fra vår stand.

Nytt for de kommende kursene er at du må logge den inn og melde deg på det enkelte kurset ved å opprette en profil. Du må også betale for kurset for å være sikret plass. Melder du deg på kurs og ikke betaler faktura som du mottar vil du bli slettet fra listen. Grunnen til at vi gjør dette er fordi det er stor pågang og mange som vil på kurs, og vi har vært nødt til å takke nei til mange. Når så de som melder seg på, avmelder eller flytter sin plass til et senere kurs skaper dette mye arbeid for oss.

Det positive med en innlogging er også at du får din egen side med oversikt over kurs du har deltatt på, samt legge igjen en tilbakemelding til oss. I fremtiden vi du også kunne laste ned kursbevis, kompendium og andre hendige dokumenter.

Foran denne sesongen vil det også være mulig å kjøpe gavekort på kurs. Kanskje en fin julegave til noen du kjenner. Øsnker du gavekort kan du kontakte oss.