Oppdatering kursplasser.

Selv om vi har tatt oss ferie har det strømmet inn mange nye påmeldinger til høstens kurs. Vi tenkte at det kunne være fint å legge ut en oppdatert status slik at de av dere som vil på kurs i høst ikke går glipp av muligheten. Sjekk forøvrig "kurstider" for mer nøyaktige datoer. Grunnkurs i august - Fullbooket(her er det venteliste) Kreative teknikker i august - kun 2 ledige plasser. Påbygnings kurs i september - kun 2 ledige plasser(anbefaler alle dere som har tatt grunnkurs å delta på dette kurset). Grunnkurs oktober - kun 3 ledige plasser. Sten/Perle i Oktober - kun 3 ledige plasser. Smykketegning i November - Flere ledige plasser. Grunnkurs i November - Flere ledige plasser.

Legger til at hvert kurs har 9 plasser, og som man da ser er de aller fleste kursene på vei til å bli fullbookede.