Grunnkurs...

Grunnkurset hos Smykkeskolen er første steg på vei til å lage smykker selv. Men hva kan man så vente seg av et slik kurs? Jo...På selve kurset vil man få inngående teori i hvordan man benytter gullsmedteknikker for å lage enkle smykker selv. For å lage flotte smykker er det viktig at man ikke slurver med det grunnleggende arbeidet og derfor vil vi gjerne at du lærer lodde-, sage-og fileteknikker. Dette kan fortone seg som litt "kjedelig" arbeid for noen, men det å mestre teknikker som dette er det som som avgjør om smykket skal bli "state of the art" eller ikke. På grunnkurset vil vi også gå igjennom enkel formgivning av metallet, sliping og polering. Alt for at du skal kunne begynne å lage de smekreste smykker allerede etter første grunnkurs.

På selve kurset vil vi ferdigstille 2 smykker, og du kan arbeide ut i fra egne ideer hvis du ønsker dette. Etter kurset vil du fint kunne lage både ringer og armbånd, som du senere kan lære å "videreutvikle" med mer avanserte teknikker eller med fatting av stener og perler.

Se gjerne igjennom filmen som viser litt av det vi skal igjennom på vårt grunnkurs.

Førtkommende kurs er 1.-3. April. Meld deg på via våre kontaktsider.