Verktøyspakke Fatting

For de av dere som har vært på fattekurs hos oss har vi nå en flott verktøyspakke med de mest grunnleggende verktøyene du trenger. Vi hos Smykkeskolen har valgt å samarbeide med Edeltek AS for å kunne tilby våre studenter kvalitetsutstyr til en god pris. For å komme i gang er det ikke så mye man trenger, men det er selvfølgelig en fordel om man også har mer avansert utstyr tilgjengelig. Dette utstyret kan du finne mer informasjon om under ønskelister.

Prisen for pakken er 280 kroner(inkl mva).

Pakkens innhold er som følger:

1 stk Flatstikkel, WS-stål, 1,0 mm, nr. 10 1 stk Håndtak til stikler, kule 1 stk Vokspinne til sten 1 stk Håndtak med 2 spennchuck 1 stk Fattepunsel, herdet stål, 5 mm (må settes opp) 1 stk Tiltrykker i messing, med trekule.  (må settes opp)

Ønsker du oversikt med bilder av de ulike verktøyene så kontakter du oss direkte!